• Gatekjøkken og hurtigmatrestauranter

Gatekjøkken og hurtigmatrestauranter

Det er få miljøer hvor behovet for rask, effektiv kundeservice er mer avgjørende enn i en hurtigmatrestaurant. Enten de står bak disken eller beveger seg rundt i restauranten, må de ansatte være fleksible og kunne imøtekomme kundenes behov på et øyeblikk. Panasonics robuste teknologi er det ideelle verktøyet å ha med seg.

Én enhet, mange tjenester
I restaurantomgivelser er Toughpad FZ-G1 én enkelt enhet som kan utføre mange oppgaver og yte mange tjenester. Når den en dokket i den spesialtilpassede POS-holderen, er den en fullverdig skrivebordsløsning. Når man bærer den rundt i hånden, kan den brukes til å ta imot bestillinger, komme med råd angående menyen, besvare spørsmål om booking, bedrive lagerstyring og mye mer. Flere inndataalternativer, slik som berøringsskjermer og digitale penner, gjør prosessen enkel og likefrem for både kunder og ansatte på farten rundt i bedriften.

Den mest fullverdige brukerstøtten ved salgspunktet
Ved å koble et Toughpad FZ-M1-nettbrett til POS-teknologien din, kan bestillinger sendes og vises direkte mellom disse to, noe som øker farten og presisjonen for å ta imot bestillinger og reduserer ventetiden for kundene.

Panasonic tilbyr også en rekke POS-løsninger som er konstruert for å tåle alle utfordringer som oppstår når man skal betjene kunder ved en salgsdisk. Vi har nesten tretti års erfaring med detaljhandel og teknologisk ledelse, og kan derfor tilby systemer som gir deg fleksibiliteten, ytelsen og de lave totalkostnadene for eierskap som bedriften din trenger.

Køkontroll
Takket være det lette designet og en tilkoblingskvalitet i verdensklasse, kan Toughpad-nettbrettet brukes av de ansatte til å ta imot bestillinger når det er lange køer ved salgspunktet. Dette eliminerer kundenes frustrasjon og holder strømmen av besøkende konstant.

Hvilke enheter er best egnet for gatekjøkken og hurtigmatrestauranter?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

Et vifteløst Windows 8.1-nettbrett (7" skjerm) med integrerte alternativer, slik som en strekkodeavleser eller en magnetstripeleser. De kompakte dimensjonene og den kraftige kapasiteten betyr at det passer perfekt for mange aspekter av detaljhandelen, både i butikken og lenger unna.

Finn ut mer

Toughpad FZ-G1 og holder til å ha på disken (POS)

En kombinasjon av et lett, robust Windows 8.1-netbrett med en svært fleksibel holder, forbedrer kundeservicen og sparer plass på salgspunktet.

Finn ut mer

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Salgspunkt (POS)-systemet JS-970

JS-970 er kompatibel med en rekke Microsoft Windows-operativsystemer, og har et fleksibelt, modulært alt-i-ett design og utskiftbare skjermer. Dette gjør at det øker produktiviteten, reduserer nedetid og holder vedlikeholdskostnadene nede.

Finn ut mer

Point-of-Sale Systems (POS) JS-970