Corporate Branding

< Tilbake til tilpasning av løsninger

Bli lagt merke til

Merkevarebygging er viktigere enn noensinne. Det gjøres vanskeligere som følge av en økt konkurranseevne på markedet, markedsføring over flere kanaler og større engasjement mellom kunde og merke.

Nå byr vi på flere muligheter enn noensinne til å forsterke merkeposisjonen. Når du arbeider med TOUGHBOOK, kan vi legge til logoen til firmaet ditt på nesten enhver enhet. Dermed kan du fremheve vår markedsledende mobilteknologi som en del av dine ansattes verktøysett for umiddelbar merkebevisshet, uansett hvor arbeidet tar deg.

Forsterket status
med Panasonics
doble merkevarebygging

Flere alternativer
for tilpassing

Samarbeidsdesign for
garantert merkekonsekvens

Effektiv tyverihindring
for enheter

Med logoen til firmaet ditt plassert ved siden av Panasonic-merket på en av våre verdensledende TOUGHBOOK-enheter styrkes ditt omdømme av vår markedsposisjon.

Ditt kvalitetsstempel på hver enhet*

  • Bruk merket ditt på lokket til klappenheten (enhet som kan klappes sammen)
  • Vis logoen din på baksiden av nettbrettet
  • Subtil merking på skjermrammen
  • Vis logen til firmaet ditt på enhetens oppstartsskjerm med tilpasset BIOS

Uansett hvilke valg du tar, vil ProServices-teamet vårt jobbe sammen med deg for å bestemme plassering, underlag, finish, utskriftskvalitet og vi tar alltid en endelig gjennomgang av konseptprøven før produksjon.

*Noen alternativer er ikke tilgjengelige på alle TOUGHBOOK-enheter. Underlagt Panasonics policy for dobbel merkevarebygging.

Styrk identiteten

Merket ditt alltid foran og i sentrum

KONTAKT OSS

ProServices

ProServices Solution-utvikling

Vårt team av ekspertingeniører kan utvikle og levere nøyaktig den løsningen som dine ansatte trenger, fra smarte dokkingløsninger til integrering av tredjepartsprodukter. Og siden alt håndteres internt, kvalitetssikres løsningen din til vår høyeste TOUGHBOOK-standard.

MER INFORMASJON

ProServices Solution-tilpassing

Eutstyr de ansatte med det ultimate verktøyet, som leveres med tilpasset varemerke, installasjon, programmer, sikkerhetsinnstillinger og data. Alt administreres av en dedikert prosjektleder slik at enhetene dine er klare til bruk rett fra esken.

MER INFORMASJON

ProServices Premium-støtte

Ekspertene våre håndterer all tilpasning internt, og kan gi deg råd på alle trinn. Fra pakking og sporing til teknisk støtte vil vår portefølje med tjenester i verdensklasse forbedre effektiviteten din fra dag én.

Coming Soon

ProServices-beskyttelse

Realiser ultimat produktivitet hvor som helst, når som helst uten avbrudd.

Våre uslåelige garantialternativer og uovertrufne behandlingstid sammen med den beviste påliteligheten til TOUGHBOOK-teknologien reduserer nedetid og utilsiktet skade for å sikre at de ansatte alltid kan få gjort jobben sin.

Finn ut mer

TOUGHBOOK as a Service

Banebrytende teknologi ble nettopp rimeligere.

En unik, rentefri månedlig betalingsmodell for dine TOUGHBOOK-løsninger.

Finn ut mer