Panasonic Rapid Configuration Tool (PARC)

< Tilbake til COMPASS Manager

Panasonics raske konfigurasjonsverktøy (PARC)

Rask, enkel, skalerbar konfigurasjon

Første enhetskonfigurasjon med bare noen få klikk.

PARC-verktøyet er svaret for skalerbar konfigurasjon. Dette brukervennlige oppsettsverktøyet er utformet slik at du kan håndtere én eller flere TOUGHBOOK Android-enheter. Alt fra en enkelt plattform. Ute i felten eller med en kunde.

Det er enklere og sikrere enn noensinne å distribuere profiler i stor skala med over 40 konfigurerbare funksjoner, inkludert Wi-Fi-innstillinger, oppsett av strekkodeleser, appinstallasjon, krypterte profilalternativer med passordtilgang og en hvit-/svarteliste for programmer.

Flere enheter. Flere profiler. Én konsoll.

Funksjoner og fordeler

QR-kodebasert oppsett

Enkel skann-og-betal-teknologi og profilkryptering for optimal hastighet og sikkerhet.

Internett-tilkobling er ikke nødvendig

Konfigurer enheter på farten, uansett hvor de er.

PC- eller nettbasert konsoll

Administrer flere profiler fra én intuitiv konsoll.

Støttede plattformer

Konfigurasjonsverktøyet er kompatibelt med:

  • Nettbasert versjon: Windows 7, 8, 8.1, 10, Linux og Android
  • PC-basert versjon: Kun Windows 7, 8, 8.1, 10

Støttede enheter

PARC-verktøyet er forhåndsinstallert på TOUGHBOOK N1, T1, L1 og nyere enheter.

Vil du vite mer?

PARC er bare ett av verktøyene i COMPASS, den komplette Android-tjenester og -sikkerhetspakken, noe som gir bedriften alt den trenger for å distribuere og administrere Panasonics robuste Android-enheter.

Hvis du vil ha mer informasjon om PARC eller noen av de andre COMPASS-verktøyene, kan du kontakte oss.

Kontakt oss

COMPASS

COMPASS Air

Nå kan du bestemme når, hvor og hvilke enheter som oppdateres med COMPASS Air. Med FOTA (Firmware Over the Air)-oppdateringer og avansert oppdateringsdistribuering lett tilgjengelig, er det enklere enn noen gang å lansere kritisk viktige programvare- og fastvareendringer.

Les mer

COMPASS – Komplette Android-tjenester og -sikkerhet

COMPASS Security

Få fullstendig livssyklussikring og administrering av TOUGHBOOK Android-enheter med COMPASS Security. Alle mobilenhetene dine er beskyttet og optimalisert så lenge dette er nødvendig for bedriften din. Se våre standard- og premium-alternativer.

Les mer

Du trenger teknologi som fungerer på samme måte som deg – profesjonelt, fleksibelt og ansvarsfullt – for å holde tritt med dagens konkurransedyktige bedriftslandskap. Nå kan du utnytte kraften til Android i bedriften din, med Panasonic COMPASS: Komplette Android-tjenester og -sikkerhet.

Enhetsdistribuering, administrering, sikkerhet og optimalisering er enklere enn noen gang. Fra trådløse fastvareoppdateringer til egendefinerte applikasjonsalternativer, ekstern enhetsadministrering og forbedret enhetssikkerhet. Håndter de robuste TOUGHBOOK Android-enhetene på en trygg måte, og vær sikker på at de alltid er klare til bruk for bedriften din – uansett hvor du er og hvilken oppgave du skal utføre.

Les mer
COMPASS Custom

Egendefinert Android på en helt ny måte. Skreddersy alt fra enhetens grensesnitt til signalkvalitet, batterikapasitet, sikkerhet og lagringsplass, og får tilgang til uovertruffen produktivitet for arbeidsstyrken din. Tre tilpasningsnivåer, én løsning som er kritisk viktig for forretningen.

Les mer

ProServices-beskyttelse

Realiser ultimat produktivitet hvor som helst, når som helst uten avbrudd.

Våre uslåelige garantialternativer og uovertrufne behandlingstid sammen med den beviste påliteligheten til TOUGHBOOK-teknologien reduserer nedetid og utilsiktet skade for å sikre at de ansatte alltid kan få gjort jobben sin.

Finn ut mer

TOUGHBOOK as a Service

Banebrytende teknologi ble nettopp rimeligere.

En unik, rentefri månedlig betalingsmodell for dine TOUGHBOOK-løsninger.

Finn ut mer