Phone number: (+47) 67 91 78 00

COMPASS Air

Strømlinjeformede systemoppdateringer

Det er utfordrende å administrere oppdateringer for mange mobile enheter – spesielt når du må ta hensyn til ulike modeller, operativsystemer og formfaktorer. COMPASS Air gjør det enkelt å styre oppdateringene.

Alle oppdateringer av Google-systemet pakkes og leveres til deg «gjennom luften», slik at du kan bestemme når, hvor og hvilke enheter som skal distribueres til deg. Den gir deg full kontroll for hånden.

Update, secure and upgrade with COMPASS Air

Oppdater, sikre og oppgrader med COMPASS Air

  • Oppretthold produkteffektiviteten med de nyeste oppdateringene og rettinger som er klare til å distribueres til alle enhetene
  • Motta oppdateringer uansett hvor du befinner deg, ved bruk av Wi-Fi eller 3G/4G-tilkobling
  • Oppdateringer kan distribueres enkelt og effektivt til utvalgte enheter
  • Mulighet til å motta regelmessige COMPASS Security-oppdateringer via FOTA
Placeholder

Vil du vite mer?

COMPASS Air er bare én del av den komplette Android-tjenester og -sikkerhetspakken (COMPASS – Complete Android Services and Security). Det er alt bedriften trenger for å distribuere og administrere Panasonics robuste Android-enheter.

Hvis du vil ha mer informasjon om COMPASS Air, eller noen av de andre COMPASS-verktøyene, kan du kontakte oss.

Want to know more?

ProServices

Solution Engineering

ProServices Solution-utvikling

Vårt team av ekspertingeniører kan utvikle og levere nøyaktig den løsningen som dine ansatte trenger, fra smarte dokkingløsninger til integrering av tredjepartsprodukter. Og siden alt håndteres internt, kvalitetssikres løsningen din til vår høyeste TOUGHBOOK-standard.

Solution Customisation

ProServices Solution-tilpassing

Utstyr de ansatte med det ultimate verktøyet, som leveres med tilpasset varemerke, installasjon, programmer, sikkerhetsinnstillinger og data. Alt administreres av en dedikert prosjektleder slik at enhetene dine er klare til bruk rett fra esken.

Premium Support

ProServices Premium-støtte

Ekspertene våre håndterer all tilpasning internt, og kan gi deg råd på alle trinn. Fra pakking og sporing til teknisk støtte vil vår portefølje med tjenester i verdensklasse forbedre effektiviteten din fra dag én.

ProServices ProTect

ProServices-beskyttelse

Realiser ultimat produktivitet hvor som helst, når som helst uten avbrudd.

 

Våre uslåelige garantialternativer og uovertrufne behandlingstid sammen med den beviste påliteligheten til TOUGHBOOK-teknologien reduserer nedetid og utilsiktet skade for å sikre at de ansatte alltid kan få gjort jobben sin.

ProServices ProTect

TOUGHBOOK as a Service

Banebrytende teknologi ble nettopp rimeligere.

En unik, rentefri månedlig betalingsmodell for dine TOUGHBOOK-løsninger.