Programvaren din. Maskinvaren vår. Det perfekte partnerskapet.

Spesialisert programvare er det som gjør at vår spesialiserte, robuste maskinvare kan yte maksimalt, selv i de tøffeste arbeidsmiljøer. Derfor er det alltid viktig for TOUGHBOOK å støtte våre ISV-partnere.

Registrer deg for ISV-partnerprogrammet i dag, så skal du få en komplett pakke med forretningsfordeler til gjengjeld. Vårt team av eksperter står til din disposisjon, tilgjengelig for å hjelpe deg med å utvikle programvare som fungerer i perfekt harmoni med våre bærbare PC-er, nettbrett og håndholdte enheter, og gjøre disse kombinerte løsningene om til større salgsmuligheter.

Tre partnernivåer, utformet for virksomheten din

TOUGHBOOK ISV-partnere nyter godt av full forretningsstøtte på tre nivåer, basert på dine krav og hvordan du samarbeider med oss. Uansett nivå, vil du oppdage at støtten dekker alle områder av virksomheten din.

ISV Premier

Som Premier-partner drar du nytte av forretningsstøtte på høyeste nivå. I tillegg til en komplett pakke med salgs- og markedsføringsverktøy og-tjenester, inkludert tilgang til markedsføringsmidler, nettbasert opplæring, kanalfokuserte webinarer og invitasjoner til eksklusive TOUGHBOOK-arrangementer, selger vi programvaren din som en del av våre komplette TOUGHBOOK-løsninger – noe som gir deg uovertruffen tilgang til de bredeste paneuropeiske markedene.

Last ned brosjyren for ISV-programmet >>

ISV Certified

Markedsføringen av programvaren din er en av de viktigste fordelene med ISV Certified-status. Vi gjør dette via vårt TOUGHBOOK-nettsted og PR-aktivitet, slik at du får eksponering for hele vårt publikum av kunder og mulige kunder. Dette kommer i tillegg til tilgang til salgs- og markedsføringsressurser, opplæring og innsikt i nye produkter. I likhet med ISV Premier-partnere får du dessuten også tilgang til våre SDK-er og API-er for å støtte utvikling av programvareløsningene dine.

Last ned brosjyren for ISV-programmet >>

ISV Registered

Dette nivået er den perfekte plattformen for å starte partnerskapet med oss. Vi støtter virksomheten din med salgs- og markedsføringsressurser, nettbasert opplæring og kontinuerlig innsikt i vår produktutvikling. Når du er ISV Registered-partner motta du også et sertifikat og en logo som du kan bruke til å markedsføre statusen din som offisiell TOUGHBOOK ISV-partner.

Last ned brosjyren for ISV-programmet >>