En global leder, til tjeneste

Bli TOUGHBOOK-partner, og din suksess blir vår prioritet. Alltid en samarbeidspartner, aldri en konkurrent – vi hjelper deg med å vokse som en spesialisert forhandler av robust teknologi og programvareløsninger, slik at du kan gjøre muligheter om til seiere.

Velg forretningsverdi på flere nivåer

Du kan velge å delta i TOUGHBOOK-partnerprogrammet i én av tre kategorier – Engage, Edge og ISV. Engage-partnere er ekspertforhandlere av våre klasseledende, robuste bærbare PC-er og nettbrett (sammen med tilhørende tilbehør og løsninger), og samkjører virksomhetene sine med et utvalg av mobilteknologi som har satt bransjestandarden i mer enn 20 år.

Edge-partnere er spesialister på våre stadig voksende sortiment av håndholdte enheter og nettbrett, og opplever suksess i et marked som er blant de raskest voksende i teknologisektoren.

For ISV-partnere tilbyr vi et alltid-på-program med spesialisert støtte og tjenester, slik at du på enda flere måter kan sikre at programvaren din og maskinvaren vår sammen utgjør et uimotståelig tilbud for kundene dine./P>

Hvert program er lagdelt for å gjenspeile ditt engasjementsnivå med TOUGHBOOK, og alle nivåer gir deg et vell av forretningsfordeler med høy verdi.

Lær mer om kategoriene i TOUGHBOOK-partnerprogrammet