En global leder, til tjeneste

Bli TOUGHBOOK-partner, og din suksess blir vår prioritet. Alltid en samarbeidspartner, aldri en konkurrent – vi hjelper deg med å vokse som en spesialisert forhandler av robust teknologi og programvareløsninger, slik at du kan gjøre muligheter om til seiere.

Velg forretningsverdi på flere nivåer

Du kan velge å delta i TOUGHBOOK-partnerprogrammet i én av tre kategorier – Engage, Edge og ISV. Engage-partnere er ekspertforhandlere av våre klasseledende, robuste bærbare PC-er og nettbrett (sammen med tilhørende tilbehør og løsninger), og samkjører virksomhetene sine med et utvalg av mobilteknologi som har satt bransjestandarden i mer enn 20 år.

Edge-partnere er spesialister på våre stadig voksende sortiment av håndholdte enheter og nettbrett, og opplever suksess i et marked som er blant de raskest voksende i teknologisektoren.

For ISV-partnere tilbyr vi et alltid-på-program med spesialisert støtte og tjenester, slik at du på enda flere måter kan sikre at programvaren din og maskinvaren vår sammen utgjør et uimotståelig tilbud for kundene dine.

Hvert program er lagdelt for å gjenspeile ditt engasjementsnivå med TOUGHBOOK, og alle nivåer gir deg et vell av forretningsfordeler med høy verdi.

Lær mer om kategoriene i TOUGHBOOK-partnerprogrammet