Bli partner

Hvorfor bli partner med Panasonic Toughbook og Toughpad?

Panasonic er et av de mest kjente, anerkjente og respekterte varemerkene i verden. Ved å bli partner med Panasonic Toughbook og Toughpad slår du deg sammen med et ledende selskap. Markedsevnene våre bidrar til at du kan oppdage nye muligheter med våre unike produkter, løsninger og tjenester.

Oppnå suksess med en partner som ikke konkurrerer med deg, og som har viktig kompetanse til å omforme felles verdigrunnlag i nye muligheter.

Partnerprogrammet Toughbook Engage 

Velg den beste bedriftsstøtten for deg.

Panasonic har etablert et eget partnerprogram for å hjelpe partnere som deg med å åpne en rekke muligheter ved å tilby enda mer verdi til kundene dine. Vi kan også hjelpe deg med å skille deg ut fra mengden og dra nytte av tilgang til verktøy som du trenger for å lykkes. Din støtte er svært viktig for oss når det gjelder å introdusere løsningene våre til nye kunder og på nye markeder. «Engage» – det trinnvise Toughbooks-partnerprogrammet vårt – er utformet spesielt med dine behov i tankene, om du er en distributør, forhandler eller uavhengig programvareleverandør (ISV). Programmet tilbyr fem nivåer av samarbeid – Registered, Premier, Distributor, ISVs og Certified ISVs – der hvert nivå reflekterer forskjellige muligheter og ekspertise: