TOUGHBOOK Engage – ditt program, på din måte

Engage er vårt omfattende program for kanalpartnere som selger hele utvalget av robuste Panasonic-enheter – inkludert bærbare PC-er, nettbrett og håndholdte enheter.

Din tilknytning til programmet er både personlig og digital. Du har tilgang til hele spekteret av fordeler via partnerportalen samt til støtte fra vårt spesialiserte partnerteam, som alltid er tilgjengelig.

Forretningsfordeler på fire nivåer

TOUGHBOOK Engage er bygget på fire nivåer. Hvert nivå er utformet for å matche forretningsmodellen din og gjenspeile nivået av TOUGHBOOK-ekspertise i virksomheten, og hvert nivå gir et vell av forretningsfordeler med høy verdi.

Official Distributor

For å hjelpe deg med å oppnå høyere verdi fra TOUGHBOOK-forhandlerne dine tilbyr vi et komplett verktøysett med salgs- og markedsføringstjenester med høy verdi. Dette omfatter teknisk støtte for forhåndssalg, eksklusive kampanjer og personlige invitasjoner til eksklusive TOUGHBOOK-kanalarrangementer samt kvalifisering for markedsføringsmidler.

Last ned brosjyren for ENGAGE-programmet >>

Engage Premier

I tillegg til nettbasert opplæring, kanalfokuserte webinarer og mye mer er Premier det eneste nivået i programmet som gir deg tilgang til kundeemner. I likhet med våre offisielle distributørpartnere vil du også være kvalifisert for teknisk kundestøtte før salg, markedsføringsmidler og deltakelse på våre VIP-kanalarrangementer.

Last ned brosjyren for ENGAGE-programmet >>

Engage Certified

I tillegg til standardutvalget av forretningsstøtte, som rask registrering av avtaler og nettbasert opplæring, er du kvalifisert for markedsføringsmidler og kan søke om låneenheter for registrerte avtaler. Dermed er du i perfekt posisjon for å gjøre salgsmuligheter om til salg, og yte enestående service til kundene dine.

Last ned brosjyren for ENGAGE-programmet >>

Engage Registered

Gled deg over en rekke verdiskapende programfordeler og digitale verktøy som er utformet for å hjelp deg med å komme i gang på din TOUGHBOOK-reise. Rask avtaleregistrering, og tilgang til salgs -og markedsføringsressurser er blant de mange fordelene vi tilbyr for å hjelpe deg med å øke inntektene dine fra vår markedsledende robuste teknologi.

Last ned brosjyren for ENGAGE-programmet >>