Phone number: (+47) 67 91 78 00
Phone number: (+47) 67 91 78 00
Current language: Norsk

TOUGHBOOK Omnia

< Back to ProServices

TOUGHBOOK Omnia

Det er en kompleks oppgave å utvikle, integrere og vedlikeholde egendefinerte programvareapplikasjoner på flere enheter. Når du ser utvalget av operativsystemer, skjermstørrelser eller formfaktorer du må behandle, blir det en enda større jobb.

Vi lanserer TOUGHBOOK Omnia: en kostnadseffektiv, egendefinert programvareløsning fra start til slutt.

Med MCL-plattformen kan TOUGHBOOK Omnia fremtidssikre alle mobilenhetene dine. Systemutviklerne våre kan raskt designe egendefinerte apper som kan distribueres på flere enheter i hele bedriften din. Ikke mer lukket teknologi eller administrering over flere plattformer – uansett størrelse på enhetsutvalget, formfaktorene og operativsystemene

TOUGHBOOK Omnia reduserer også tiden det tar å utvikle en skreddersydd applikasjon for bedriften din, fra måneder – eller til og med år – ned til uker eller dager. Og rask utvikling betyr ikke bare tidsbesparelser. Siden systemutviklingsteamene våre er så fleksible, gir de deg endringer og oppdateringer på en rask og kostnadseffektiv måte.

Så de mobile IT-enhetene dine er alltid fullt integrert og oppdaterte, og du får det meste ut av tiden, ressursene og operativkostnadene du bruker.


Kom i gang med egendefinerte applikasjoner med TOUGHBOOK Omnia.
quote img

En raskere og mer effektiv appbyggeprosess
Raskere enhetsoppdateringer
Forbedret kostnadssynlighet
Sentral administrering (via MCL-plattformen)
Fremtidssikret teknologi
Forbedret produktivitet

Derfor bør du velge TOUGHBOOK Omnia

Forenklet programvarekompleksitet

Med TOUGHBOOK Omnia får du tilgang til synlige produktivitetsforbedringer på mobiltjenestene dine med en gang.

Våre team kan veilede, bygge, distribuere og støtte alle dine mobile IT- og programvareløsningene i henhold til dine behov. Og med MCL-plattformen får du også glede av tilleggsverktøy, så som enhetsadministrering.

Du kan overvåke brukere og systemer virtuelt fra hvor som helst, og distribuere nye app-oppdateringer og -endringer med forbedret fleksibilitet. Å holde seg fremtidssikret er ikke lenger en dyr og tidkrevende prosess – det er kjempeenkelt.


Med Omnia får du rask apputvikling, effektiv distribuering og maksimal produktivitet.
blue hex
purple-hex
Din skreddersydde løsning.
Det finnes ingen begrensninger for hvordan TOUGHBOOK Omnia kan hjelpe bedriften din. Reduser menneskelige feil, oppgrader enhetsfunksjoner og forbedre bedriften din.
Bygg. Distribuer. Resultat.
Ved å bruke MCL-plattformen kan du redusere programvareutviklingen fra måneder til dager, slik at du kan komme i mål raskere. Vi kan til og med implementere fremtidige endringer uten å fornye applikasjonen.

Fremtidssikrede apper. Bygg én gang. Distribuer til mange.

Etter hvert som arbeidsstyrken blir mer mobil, og de daglige prosessene blir mer digitale, får IT-avdelingene stadig mer å gjøre. Enheter må hele tiden være sikre, funksjonelle og effektive, når vi distribuerer, oppgraderer og optimaliserer nye digitale løsninger.

MCL-plattformen er et bransjeledende utviklings-, styrings- og SaaS-basert administeringsmiljø for mobil teknologi – spesielt laget for mobilløsninger for bedrifter.

Med denne plattformen blir det enklere og raskere å utvikle og teste programvareapplikasjoner. Det som tidligere har tatt måneder kan nå ta uker, eller til og med dager. Dette går mye raskere enn å bruke tradisjonelle programvarehus eller intern utvikling. Slik kan IT-teamene få mer tid og frihet til å arbeide med prosjekter som er kritisk viktig for forretningen, samtidig som de opprettholder optimal teknisk effektivitet og forbedrer brukerarbeidsflyter på enhetene dine.

Ikke mer venting på oppdateringer. Ingen flere forsinkede applanseringer. Kun en effektiv prosess.

Du får mer ut av teknologiinvesteringen din, og IT-teamene får mer kontroll, sikkerhet og den roen de trenger for å være mest mulig produktive.


Vi kan bygge egendefinerte apper én gang og distribuere dem til mange formfaktorer – med Android- og Windows OS-kompatibilitet.

Er du klar til å få mest mulig ut av din mobile IT-effektivitet?


 Registrer deg for å bli med i Toughtalk Community, der du hører fra oss via e-post/post/telefon om våre produkter, tjenester og informasjon vi tror vil være av interesse for deg†
Når du sender inn dette skjemaet, godtar du våre retningslinjer for personvern‡
Compass header

COMPASS – Komplette Android-tjenester og -sikkerhet

Du trenger teknologi som fungerer på samme måte som deg – profesjonelt, fleksibelt og ansvarsfullt – for å holde tritt med dagens konkurransedyktige bedriftslandskap. Nå kan du utnytte kraften til Android i bedriften din, med Panasonic COMPASS: Komplette Android-tjenester og -sikkerhet.

Enhetsdistribuering, administrering, sikkerhet og optimalisering er enklere enn noen gang. Fra trådløse fastvareoppdateringer til egendefinerte applikasjonsalternativer, ekstern enhetsadministrering og forbedret enhetssikkerhet. Håndter de robuste TOUGHBOOK Android-enhetene på en trygg måte, og vær sikker på at de alltid er klare til bruk for bedriften din – uansett hvor du er og hvilken oppgave du skal utføre.

les mer
compass manager

COMPASS Manager

Ha kontroll på alle Android-enhetene dine med COMPASS Manager. Med et utvalg av verktøy for oppsett og enhetsadministrering kan du konfigurere, administrere og distribuere – med kun noen få klikk. Øk produktiviteten til teamet ditt og bli mer effektiv.

Compass for enterprise

COMPASS for Enterprise

Alle Panasonic TOUGHBOOK Android-enheter er anbefalt av Android for bedrifter, slik at du er sikker på at de er designet og bygget for industri. Nå har du tilgang til enda flere verktøy med COMPASS for bedrifter – slik at du kan optimalisere teknologien for bedriften din. Konfigurer, skreddersy og administrer arbeidsprofiler, og sørg for at alle enhetene er bedriftsklare.

Compass custom small

COMPASS Custom

Egendefinert Android på en helt ny måte. Skreddersy alt fra enhetens grensesnitt til signalkvalitet, batterikapasitet, sikkerhet og lagringsplass, og får tilgang til uovertruffen produktivitet for arbeidsstyrken din. Tre tilpasningsnivåer, én løsning som er kritisk viktig for forretningen.

ProServices

engineering

ProServices Solution-utvikling

Vårt team av ekspertingeniører kan utvikle og levere nøyaktig den løsningen som dine ansatte trenger, fra smarte dokkingløsninger til integrering av tredjepartsprodukter. Og siden alt håndteres internt, kvalitetssikres løsningen din til vår høyeste TOUGHBOOK-standard

customisation

ProServices Solution-tilpassing

EUtstyr de ansatte med det ultimate verktøyet, som leveres med tilpasset varemerke, installasjon, programmer, sikkerhetsinnstillinger og data. Alt administreres av en dedikert prosjektleder slik at enhetene dine er klare til bruk rett fra esken.

support

ProServices Premium-støtte

Ekspertene våre håndterer all tilpasning internt, og kan gi deg råd på alle trinn. Fra pakking og sporing til teknisk støtte vil vår portefølje med tjenester i verdensklasse forbedre effektiviteten din fra dag én

protect

ProServices ProTect

Realiser ultimat produktivitet hvor som helst, når som helst uten avbrudd.

Våre uslåelige garantialternativer og uovertrufne behandlingstid sammen med den beviste påliteligheten til TOUGHBOOK-teknologien reduserer nedetid og utilsiktet skade for å sikre at de ansatte alltid kan få gjort jobben sin.

TOUGHBOOK-as-a-service

TOUGHBOOK as a Service

Banebrytende teknologi ble nettopp rimeligere.

En unik, rentefri månedlig betalingsmodell for dine TOUGHBOOK-løsninger.

*Panasonic Toughbook is a business division of Panasonic System Communications Company Europe, a division of Panasonic Marketing Europe GmbH

†The Toughtalk Community is your source of all things rugged. As a member, you'll benefit from the latest product launch information, videos, case studies, whitepapers, industry views, quarterly newsletters, press releases, event and webinar invitations and technology updates, all sent directly to you, free of charge!

‡Note: We value the trust you place in us by giving us your contact details and feel strongly about protecting your privacy. Any personal details that you provide us will be handled in accordance with our privacy policy.