Takle helsesektorens utfordringer

Hva er hovedbarrierene for feltarbeidernes effektivitet i helsesektoren? Og hvordan kan Toughbook bidra til å overvinne dem?

Klikk på alternativene nedenfor for å oppdage løsningene vi tilbyr ...

Evnen til å få tilgang til elektroniske pasientjournaler på pleiestedet
Ja, det er min utfordring

Ved å gi ansatte tilgang til pasientdataene de trenger i løpet av dagen og på ethvert sted, kan de bruke mer tid med pasienter og gi bedre pleie. Toughbook gjør dette gjennom tilkobling uten sidestykke og ekstra egenskaper som lang batterilevetid og forbedrede kapasiteter for databeskyttelse.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Tilgang til e-pasientjournaler i et hygienisk miljø
Ja, det er min utfordring

Vifteløs design og at modeller som CF-H2 tåler 42 ulike desinfiseringsmidler, samt overensstemmelse med EUs sikkerhetssertifiseringer for sykehus, gjør at Toughbook passer perfekt i miljøer der hygiene er viktig.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Automatisering av flere pleieoppgaver på farten
Ja, det er min utfordring

Å automatisere medisinske oppgaver som medisinutlevering og registrere vitale data forbedrer helsearbeiderens produktivitet og reduserer feil. Panasonics Toughbook CF-H2 har unike designfunksjoner for helsepleie som integrert trådløs tilkobling, smartkortleser, kamera, RFID, strekkodeleser og HSPA. Dette utgjør et lett, bærbart ”medisinsett” for helsearbeidere i det 21. århundre.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Bærbarhet/mobilitet
Bærbarhet/mobilitet

Helsevesenet omfatter mange miljøer – noe som gjør mobilitet viktig. Små monterbare formfaktorer og unike utformingsegenskaper som f.eks. integrert håndtak, gjør at du kan ta med deg Toughbook overalt.

Hygiene
Hygiene

Vifteløs design og at modeller som CF-H1 tåler 42 ulike desinfiseringsmidler, samt overensstemmelse med EUs sikkerhetssertifiseringer for sykehus, gjør at Toughbook passer perfekt i miljøer der hygiene er viktig.

 

 

Databeskyttelse
Databeskyttelse

Toughbook har Recover Pro-beskyttelse og programvare til sikkerhetskopiering i tillegg til BIOS Kill, TPM og harddisklås, slik at dataene alltid er beskyttet.

Ingen strømtilgang
Ingen strømtilgang

Toughbook har et nyutviklet batteri og et spesialtilpasset strømstyringssystem. Dette gir opptil åtte timers driftstid på kun én opplading.