Takle finanssektorens utfordringer

Hva er hovedbarrierene for feltarbeidernes effektivitet? Og hvordan kan Toughbook bidra til å overvinne dem?

Klikk på alternativene nedenfor for å oppdage løsningene vi tilbyr ...

Tilgang til digital informasjon for kunder i vanskelige mobile situasjoner
Ja, det er min utfordring

Kunder i finanssektoren vil ha nøyaktig og pålitelig informasjon, og svar på spørsmålene sine. De kommer ikke til å vente på en feltarbeider som prøver å få kontakt med, eller til og med besøke, et hovedkontor. Toughbook kan overvinne dette problemet

Toughbooks tilkobling og holdbarhet gir informasjon i sanntid i enhver situasjon. Dette fører til langt flere fornøyde kunder og mer lønnsomme prosjekter.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Kravet om å finne verdi fra hver kundekontakt
Ja, det er min utfordring

Toughbook er designet og bygd av mennesker som forstår hvordan selskaper som tilbyr finansielle tjenester tjener penger – gjennom gjentatt eller videre handel med kunder som er fornøyd med tjenesten de mottar.

Mer enn det, ved å utføre ekstra eller forbedrede tjenester i løpet av besøket gjør de feltarbeidere innen salg mer verdifulle for kunden, noe som genererer økt inntekt for reparasjonsselskapet.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Evnen til å få tilgang til forretningskritiske data i felten
Ja, det er min utfordring

Toughbook fungerer der hvor annen teknologi svikter. Nå kan dine feltarbeidere få tilgang til dataene de trenger i et digitalt format som kan endres, når de er på stedet, utendørs eller ved salgspunktet. Utvalget av skjermstørrelser og formfaktorer betyr at de kan takle kravene til finansvirksomhet i felten, som for eksempel forsikringsvurdering, og behandlingskraften de innehar gjør at de kan håndtere selv den mest komplekse tekniske dokumentasjonen.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Skjermsynlighet
Skjermsynlighet

Når du jobber i felten, kan skjermsynlighet i sollys være et stort hinder. Toughbook er utstyrt med nyskapende skjermteknologi for utmerket visning i direkte sollys og bakgrunnsbelysning når du jobber om kvelden.

Multifunksjonalitet
Multifunksjonalitet

Integrert HSPA, GPS og andre programspesifikke modulalternativer. Dette gjør til og med Toughbook-enhetene med de minste formfaktorene til mobile multifunksjonelle verktøy for utfordrende arbeidsforhold.

Driftssikkerhet/holdbarhet
Driftssikkerhet/holdbarhet

Til og med de minste maskinene våre takler utfordringene ved feltarbeid i finanssektoren. Ta for eksempel Toughbooks ultramobile PC (UMPC) CF-U1. Enheten, som veier 1060 gram, tåler fall fra høyder på 120 cm. I tillegg er enkelte av modellene i samsvar med IP65 for motstandsdyktighet mot støv og fukt¹.

¹ Testet av en nasjonalt uavhengig tredjeparts testlaboratorium i følge IEC 60529 Del 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.

Ingen strømtilgang
Ingen strømtilgang

Toughbook har et nyutviklet batteri og et spesialtilpasset strømstyringssystem. Dette gir opptil åtte timers driftstid på kun én opplading.