Takle den farmasøytiske industriens utfordringer

Hva er hovedbarrierene for feltarbeidernes effektivitet? Og hvordan kan Toughbook bidra til å overvinne dem?

Klikk på alternativene nedenfor for å oppdage løsningene vi tilbyr ...

Sanntidstilgang til programmer og data i de mest utfordrende situasjoner
Ja, det er min utfordring

Toughbook fungerer der hvor annen teknologi svikter. Nå kan de væpnede styrkene få tilgang til dataene og programmene de trenger, i et digitalt format som kan endres, når de står overfor de vanskeligste omgivelser. Utvalget av skjermstørrelser og formfaktorer betyr at de kan takle kravene til farmasøytisk testing ute i felten, og behandlingskraften de innehar gjør at de kan håndtere selv den mest komplekse tekniske dokumentasjonen.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Evnen til å sikre fullstendig effektivitet uavhengig av miljø
Ja, det er min utfordring

Du mener kanskje at teknologien ikke kan prestere der laboratorie- og feltteamene befinner seg. Toughbook er klar til å endre din mening. Tilkobling av militærgrad, holdbarhet, driftssikkerhet og ytelse betyr at den kan brukes der det er nødvendig og maksimere produktiviteten til hver enkelt ansatt.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Behovet for å unngå enhver form for kontaminasjon
Ja, det er min utfordring

Vifteløs design og modeller som CF-H2 tåler 42 ulike desinfiseringsmidler, samt overensstemmelse med EU Hospital Safety Certifications, gjør at Toughbook passer perfekt i miljøer der hygiene er viktig og kontaminasjon ikke er et alternativ når du flytter fra laboratorium til laboratorium.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Bærbarhet/mobilitet
Bærbarhet/mobilitet

Den farmasøytiske industrien omfatter mange miljøer – noe som gjør mobilitet viktig. Den farmasøytiske industrien omfatter mange miljøer – noe som gjør mobilitet viktig. Små monterbare formfaktorer og unike utformingsegenskaper som f.eks. integrert håndtak, gjør at du kan ta med deg Toughbook overalt.

Hygiene
Hygiene

Vifteløs design og at modeller som CF-H1 tåler 42 ulike desinfiseringsmidler, samt overensstemmelse med EUs sikkerhetssertifiseringer for sykehus, gjør at Toughbook passer perfekt i miljøer der hygiene er viktig.

Databeskyttelse
Databeskyttelse

Toughbook har Recover Pro-beskyttelse og programvare til sikkerhetskopiering i tillegg til BIOS Kill, TPM og harddisklås, slik at dataene alltid er beskyttet.

Ingen strømtilgang
Ingen strømtilgang

Toughbook har et nyutviklet batteri og et spesialtilpasset strømstyringssystem. Dette gir opptil åtte timers driftstid på kun én opplading.