• Presse

Presse

12/01/2017

Panasonic påstår at sine bærbare enheter blant annet overlever en tur i flisene på badet og at de tåler all slags vær. Men hva med en tur-retur verdensrommet?

Med en metrologisk luftballong som fartøy fikk Tougpad FX-N1 og FZ-G1 en tur-returbillett til verdensrommet – 34 000 meter oppover. Det hele ble filmet, og før ballongen eksploderte viste gradestokken 67 minus. Begge enhetene overlevde turen.

Tre ganger så høyt som et charterfly

10/01/2017

Utøverne på norske det skiskytterlandslaget er vant med å konkurrere i mange minusgrader – i snøvær såvel om i skarp sol. Med andre ord vær som tærer på kritisk teknologi som er nødvendig for å holde oversikt over skiløpernes prestasjoner – der kun sekunder er avgjørende.

26/10/2016
A long-term investment in Panasonic Toughbook notebooks for future use with more intuitive mobile applications

BRACKNELL, UK. 26th October 2016

7/10/2016

Som et direkte resultat av at stadig flere bedrifter bruker operativsystemet Android på mobile enheter, lanserer i dag Panasonic håndterings- og sikkerhetstjenesten COMPASS (Complete AndroidÔ Services and Security). En tjeneste som gjør det enkelt å håndtere og bruke enhetene på en sikker og effektiv måte.

COMPASS er utviklet for at bedrifter skal kunne utnytte fleksibiliteten i operativsystemet på en trygg måte i Panasonics sine robuste enheter. COMPASS er fra 6. oktober tilgjengelig i form av fem ulike versjoner:

Pages