• Presse

Presse

26/09/2016

I dag forlater Panasonic Toughbook tenåringslivet for å tre inn i de voksnes rekker. I hele 20 år har Panasonic produsert robuste PC-er og nettbrett. Dette må selvsagt feires med en konkurranse der kunder med de eldste Toughbook-modellene kan vinne en tur til Japan.

Historien om Toughbook startet faktisk for snart 30 år siden i 1987. Da Panasonic begynte å produsere bærbare PC-er viste markedet at det var et behov for PC-er med bedre holdbarhet. Både i form av hardførhet og for å redusere kundenes løpende kostnadene generelt. Det var på mange måter da Toughbook-eventyret begynte.

30/08/2016

Panasonic forsetter å vokse på det europeiske markedet for robuste PC-er og nettbrett. En markedsanalyse fra VDC Research viser at Panasonic hadde en salgsandel på 66 prosent for robuste PC-er og på 59 prosent for robuste nettbrett i 2015.

9/08/2016

Panasonics strekkodeskanner Touhpad FZ-N1 er bedre enn sine konkurrenter når det gjelder brukervennlighet og hastighet.  Det viser en fersk undersøkelse som tar for seg produktivitet og brukervennlighet blant mobile strekkodeskannere.

I undersøkelsen som ble gjennomført av analyseselskapet Opinion Matters, ble åtte personer som til daglig jobber med strekkodeskannere bedt om å teste funksjonaliteten til tre av markedets ledende håndholdte tablets. Meldingen er klar. Panasonic Toughpad FZ-N1 er den soleklare vinneren.

28/06/2016

Panasonic har gleden av å lansere en oppgradert versjon av robuste Toughpad FZ-G1 som så dagens lys for første gang i 2013. Siden da er batterikapasiteten økt fra åtte til 14 timer. Ved å kjøpe et større batteri kan nettbrettet driftes i 28 timer uten stopp.

Det slanke, robuste og lette nettbrettet med 10,1 tommers skjerm og Windows 10 er utviklet for å imøtekomme bedrifters voksende krav til hardware og applikasjoner for å øke den mobile arbeidsstokkens produktivitet.

Kraftigere prosessor

Pages