Presse - Computer Product Solutions | Panasonic Business
  • Presse

Presse

8/06/2016

Den nye og robuste Panasonic Toughpad FZ-A2 har til tross for sin høye ytelse en batterikapasitet som holder lenger enn en normal arbeidsdag. Med en vekt på kun 880 gram, tykkelse på 16,4 millimeter og hele ni timers batterikapasitet* er dette et perfekt arbeidsverktøy.

1/06/2016

Panasonic oppgraderer det populære og robuste nettbrettet FZ-B2 i form av bedre ytelse, flere administratorfunksjoner og med økt batterikapasitet på hele 32 prosent.

Med hele 32 prosent økt kapasitet har Panasonic ToughBook FZ-B2 batteritid på opptil åtte timer. Den har et slankt design og veier kun 540 gram.

13/04/2016

Toughbook CF-D1 kan du miste en i oljepytt eller i bakken på vei ut til ambulansen uten bekymringer. Med sin lange batteritid, høye ytelse og robuste utforming, er Toughbook CF-D1 som skreddersydd for robuste miljøer – være seg om det er for bruk i nødetatene, på et bilverksted eller i industrien.

Dagens lansering er en oppgradering av robuste Toughbook CF-D1 med blant annet opptil 50 prosent lengre batterilevetid. Hvilket innebærer at den kan være i full drift i opptil 12 timer før den må lades på nytt. Med andre ord vil du sannsynligvis ha behov for en pause før nettbrettet.

31/03/2016

Verdens letteste og tynneste semi-robuste Toughbook forbedres nå med lanseringen av den seneste generasjonen CF-54 Toughbook, oppgradert med blant annet Windows 10 Pro. 

Idag oppgraderer Panasonic sin populære semi-robuste Toughbook CF-54 med blandt annet bedre ytelse, operativsystemet Windows 10 Pro og forbedret grafikk. Oppgraderingen setter press på konkurrentene, mener Jan Kaempfer, Panasonics Europeiske markedssjef.

Pages