• Presse

Presse

14/03/2017
*/ /*-->*/

Panasonic Toughpad FZ-G1-nettbrett og batteripakke 

6/03/2017

Panasonic lanserer sitt første 2-i-1 semirobuste nettbrett. Nye Toughpad FZ-Q2 kombinerer med andre ord det beste fra to verdener.

Toughpad FZ-Q2 er spesialutviklet for arbeidsplasser som verksteder, lager og produksjonshaller. Samtidig møter den mobilitetsbehovet til serviceteknikere og annet personell som er ute på farten.

FZ-Q2 som har en 12,5 tommers skjerm, er både lett og brukervennlig. Den er utstyrt med en rekke porter som gjør at den er kompatibel med nye og eldre applikasjoner og forretningssystemer.

 

27/02/2017

I forbindelse med Panasonic sitt 20-årsjubileum utvides porteføljen ytterligere. CF-33 er en ny 2-i-1 enhet, og inngår i selskapets syvende generasjon med robuste og bærbare enheter.

De siste 20 årene har det vært enorm innovasjon når det gjelder utviklingen av robuste PC-er og nettbrett. Både med tanke på innhold og utforming. Den siste i rekken er en robust 2-i-1 enhet med 12 tommers skjerm og bildeformat på 3:2. Med andre ord skreddersydd for forretningskritiske applikasjoner. Skjermen er selvsagt utviklet for å takle regn og kraftig sollys med sin 1200 cd /m2 lysstyrke.

9/02/2017

Arbeidsdagen i en lastebil er ofte synonym med bumper, støv og støt. Nettopp derfor må nettbrett og andre arbeidsverktøy tåle både det ene og andre. Men det mange glemmer er at de rullende kontorene på lik linje med vanlige kontorer må ha dockingstasjoner.

En ny undersøkelse viser at det faktisk kun er 19 prosent av nettbrett for bruk i lastebiler som er beskyttet og som er sikret jevnlig strømtilgang. Kun 23 prosent overveier å installere dockingstasjoner.

Pages