• Presse

Presse

9/02/2017

Arbeidsdagen i en lastebil er ofte synonym med bumper, støv og støt. Nettopp derfor må nettbrett og andre arbeidsverktøy tåle både det ene og andre. Men det mange glemmer er at de rullende kontorene på lik linje med vanlige kontorer må ha dockingstasjoner.

En ny undersøkelse viser at det faktisk kun er 19 prosent av nettbrett for bruk i lastebiler som er beskyttet og som er sikret jevnlig strømtilgang. Kun 23 prosent overveier å installere dockingstasjoner.

20/01/2017

Kostnadene for mobile enheter kan reduseres med opptil 30 prosent ved å implementere en bærekraftig strategi. Det viser en undersøkelse gjennomført av analysebyrået Opinion Matters på vegne av Panasonic Business.

12/01/2017

Panasonic påstår at sine bærbare enheter blant annet overlever en tur i flisene på badet og at de tåler all slags vær. Men hva med en tur-retur verdensrommet?

Med en metrologisk luftballong som fartøy fikk Tougpad FX-N1 og FZ-G1 en tur-returbillett til verdensrommet – 34 000 meter oppover. Det hele ble filmet, og før ballongen eksploderte viste gradestokken 67 minus. Begge enhetene overlevde turen.

Tre ganger så høyt som et charterfly

10/01/2017

Utøverne på norske det skiskytterlandslaget er vant med å konkurrere i mange minusgrader – i snøvær såvel om i skarp sol. Med andre ord vær som tærer på kritisk teknologi som er nødvendig for å holde oversikt over skiløpernes prestasjoner – der kun sekunder er avgjørende.

Pages