• Presse

Presse

9/08/2016

Panasonics strekkodeskanner Touhpad FZ-N1 er bedre enn sine konkurrenter når det gjelder brukervennlighet og hastighet.  Det viser en fersk undersøkelse som tar for seg produktivitet og brukervennlighet blant mobile strekkodeskannere.

I undersøkelsen som ble gjennomført av analyseselskapet Opinion Matters, ble åtte personer som til daglig jobber med strekkodeskannere bedt om å teste funksjonaliteten til tre av markedets ledende håndholdte tablets. Meldingen er klar. Panasonic Toughpad FZ-N1 er den soleklare vinneren.

28/06/2016

Panasonic har gleden av å lansere en oppgradert versjon av robuste Toughpad FZ-G1 som så dagens lys for første gang i 2013. Siden da er batterikapasiteten økt fra åtte til 14 timer. Ved å kjøpe et større batteri kan nettbrettet driftes i 28 timer uten stopp.

Det slanke, robuste og lette nettbrettet med 10,1 tommers skjerm og Windows 10 er utviklet for å imøtekomme bedrifters voksende krav til hardware og applikasjoner for å øke den mobile arbeidsstokkens produktivitet.

Kraftigere prosessor

8/06/2016

Den nye og robuste Panasonic Toughpad FZ-A2 har til tross for sin høye ytelse en batterikapasitet som holder lenger enn en normal arbeidsdag. Med en vekt på kun 880 gram, tykkelse på 16,4 millimeter og hele ni timers batterikapasitet* er dette et perfekt arbeidsverktøy.

1/06/2016

Panasonic oppgraderer det populære og robuste nettbrettet FZ-B2 i form av bedre ytelse, flere administratorfunksjoner og med økt batterikapasitet på hele 32 prosent.

Med hele 32 prosent økt kapasitet har Panasonic ToughBook FZ-B2 batteritid på opptil åtte timer. Den har et slankt design og veier kun 540 gram.

Pages