Presse - Computer Product Solutions | Panasonic Business
  • Presse

Presse

13/04/2016

Toughbook CF-D1 kan du miste en i oljepytt eller i bakken på vei ut til ambulansen uten bekymringer. Med sin lange batteritid, høye ytelse og robuste utforming, er Toughbook CF-D1 som skreddersydd for robuste miljøer – være seg om det er for bruk i nødetatene, på et bilverksted eller i industrien.

Dagens lansering er en oppgradering av robuste Toughbook CF-D1 med blant annet opptil 50 prosent lengre batterilevetid. Hvilket innebærer at den kan være i full drift i opptil 12 timer før den må lades på nytt. Med andre ord vil du sannsynligvis ha behov for en pause før nettbrettet.

31/03/2016

Verdens letteste og tynneste semi-robuste Toughbook forbedres nå med lanseringen av den seneste generasjonen CF-54 Toughbook, oppgradert med blant annet Windows 10 Pro. 

Idag oppgraderer Panasonic sin populære semi-robuste Toughbook CF-54 med blandt annet bedre ytelse, operativsystemet Windows 10 Pro og forbedret grafikk. Oppgraderingen setter press på konkurrentene, mener Jan Kaempfer, Panasonics Europeiske markedssjef.

10/03/2016

Panasonics FZ-M1 MK2-nettbrett lanseres i dag med nye applikasjoner og betalingsløsninger som gjør handelen enklere og bedre både for forhandler og kunde.

Panasonic lanserer nå en ny versjon av Toughpad FZ-M1 med 3D Intel® RealSenseTM kameraløsning. I tillegg presenteres Panasonic Ingenico’s ICMP, en av markedets minste og letteste mobile Chip&Pin-betalingsenheter.

23/02/2016

Toughpad FZ-F1 og FZ-N1 er til dags dato markedets minste hel-robuste nettbrett*1. De er spesielt utviklet for bransjer og industrier som daglig jobber med strekkodelesere, og som har bruk for et ergonomisk, moderne og holdbart arbeidsredskap.  
 

Pages