• Presse

Presse

26/10/2016
A long-term investment in Panasonic Toughbook notebooks for future use with more intuitive mobile applications

BRACKNELL, UK. 26th October 2016

7/10/2016

Som et direkte resultat av at stadig flere bedrifter bruker operativsystemet Android på mobile enheter, lanserer i dag Panasonic håndterings- og sikkerhetstjenesten COMPASS (Complete AndroidÔ Services and Security). En tjeneste som gjør det enkelt å håndtere og bruke enhetene på en sikker og effektiv måte.

COMPASS er utviklet for at bedrifter skal kunne utnytte fleksibiliteten i operativsystemet på en trygg måte i Panasonics sine robuste enheter. COMPASS er fra 6. oktober tilgjengelig i form av fem ulike versjoner:

26/09/2016

I dag forlater Panasonic Toughbook tenåringslivet for å tre inn i de voksnes rekker. I hele 20 år har Panasonic produsert robuste PC-er og nettbrett. Dette må selvsagt feires med en konkurranse der kunder med de eldste Toughbook-modellene kan vinne en tur til Japan.

Historien om Toughbook startet faktisk for snart 30 år siden i 1987. Da Panasonic begynte å produsere bærbare PC-er viste markedet at det var et behov for PC-er med bedre holdbarhet. Både i form av hardførhet og for å redusere kundenes løpende kostnadene generelt. Det var på mange måter da Toughbook-eventyret begynte.

30/08/2016

Panasonic forsetter å vokse på det europeiske markedet for robuste PC-er og nettbrett. En markedsanalyse fra VDC Research viser at Panasonic hadde en salgsandel på 66 prosent for robuste PC-er og på 59 prosent for robuste nettbrett i 2015.

Pages