• Presse

Presse

5/09/2017

Magnus Klasson, operasjonsansvarlig i West Atlantic, sier de bruker Panasonic sin Toughpad som en EFB, eller Electronic Flight Bag.

– Et av de viktigste kriteriene for å velge løsning var å finne enheter som tåler en støyt da det kan gå hardt for seg. Det hender rett som det er at enhetene faller i bakken ved av- og pålossing. Vi kan derfor ikke benytte teknologi som går i stykker. Toughpad FZ-G1 er i så måte perfekt for oss. Den er robust og kan brukes i alle værtyper være seg om sola skinner eller regnet faller, sier han.

Enklere å kontrollere lasten

29/06/2017

Panasonics nyeste tilskudd på Toughbook-stammen er både robust og svært lett. Toughbook CF-XZ6 kommer også med en avtagbar skjerm slik at den enkelt kan brukes som et nettbrett.

Stilrene Panasonic Toughbook CF-XZ6 er med andre ord skreddersydd for alle som ønsker en lett, robust og representativ bærbar PC.

Eget batteri til nettbrettet som holder i opptil åtte timer

8/06/2017
  Ferske tall fra VDC Research viser en svært positiv utvikling for Panasonic sine robuste enheter. Tallene viser at Panasonic forsvarer sin posisjon som markedsleder på det europeiske markedet.

Rapporten fra VDC Research viser at Panasonic klarer seg bedre enn konkurrentene. Med en “share of sale” på hele 67 prosent i 2016, leder Panasonic an på det europeiske markedet med sin produktserie Toughbook.

23/05/2017

Panasonic sin nye Toughbook CF-54 er utviklet for deg som trenger en PC med batterikapasitet som gjør at du kan jobbe hele dagen uten å måtte lade. Den har også en hot swap-funksjon, som enkelt forklart betyr at du kan bytte batteri uten å måtte slå av enheten.

Pages