Presse - Computer Product Solutions | Panasonic Business
  • Presse

Presse

28/06/2016

Panasonic har gleden av å lansere en oppgradert versjon av robuste Toughpad FZ-G1 som så dagens lys for første gang i 2013. Siden da er batterikapasiteten økt fra åtte til 14 timer. Ved å kjøpe et større batteri kan nettbrettet driftes i 28 timer uten stopp.

Det slanke, robuste og lette nettbrettet med 10,1 tommers skjerm og Windows 10 er utviklet for å imøtekomme bedrifters voksende krav til hardware og applikasjoner for å øke den mobile arbeidsstokkens produktivitet.

Kraftigere prosessor

8/06/2016

Den nye og robuste Panasonic Toughpad FZ-A2 har til tross for sin høye ytelse en batterikapasitet som holder lenger enn en normal arbeidsdag. Med en vekt på kun 880 gram, tykkelse på 16,4 millimeter og hele ni timers batterikapasitet* er dette et perfekt arbeidsverktøy.

1/06/2016

Panasonic oppgraderer det populære og robuste nettbrettet FZ-B2 i form av bedre ytelse, flere administratorfunksjoner og med økt batterikapasitet på hele 32 prosent.

Med hele 32 prosent økt kapasitet har Panasonic ToughBook FZ-B2 batteritid på opptil åtte timer. Den har et slankt design og veier kun 540 gram.

13/04/2016

Toughbook CF-D1 kan du miste en i oljepytt eller i bakken på vei ut til ambulansen uten bekymringer. Med sin lange batteritid, høye ytelse og robuste utforming, er Toughbook CF-D1 som skreddersydd for robuste miljøer – være seg om det er for bruk i nødetatene, på et bilverksted eller i industrien.

Dagens lansering er en oppgradering av robuste Toughbook CF-D1 med blant annet opptil 50 prosent lengre batterilevetid. Hvilket innebærer at den kan være i full drift i opptil 12 timer før den må lades på nytt. Med andre ord vil du sannsynligvis ha behov for en pause før nettbrettet.

Pages