• Specialist Engineering

Utviklet av Panasonic-spesialister for sektorspesialister

Panasonics Toughbook-enheter er ikke, i motsetning til våre konkurrenter, bygd av tredjepartskomponenter. Vi utformer og bygger selv hver eneste del av Toughbook. Så hver form, egenskap og funksjon er bygd spesifikt etter formål, og kvalitetskontrollen er uovertruffen.

Toughbook tåler støt

Omtrent 50 % av all skade på notebook-enheter skyldes uhell på veien som fall og andre støt. Skjermen, huset og harddisken påvirkes oftest, og derfor har vi utviklet våre Toughbook-enheter for å være motstandsdyktige mot støt. Toughbook-husene er laget av en magnesiumlegering som gjør styrken til huset flere ganger sterkere enn standard hardplasthus.

Bruk av fleksibel fjæring og fortykkelse av magnesiumlegering på alle skjermer beskytter dem og absorberer eventuelle støt. Harddiskene er innebygd i et nyutviklet materiale som tilbyr førsteklasses støtmotstand.Alle fullstendig robuste modeller er i overensstemmelse med MIL-standarden (MIL-STD 810G)¹ for støtmotstand og i tillegg med norm IP65 for beskyttelse mot inntrenging på vann- og støvmotstand². 

Skjermsynlighet

Når du jobber i felten, kan skjermsynlighet i sollys være et stort hinder. Toughbook er utstyrt med nyskapende skjermteknologi for utmerket visning i direkte sollys og bakgrunnsbelysning når du jobber om kvelden.

 

Multifunksjonalitet

Integrert HSPA, GPS og andre programspesifikke modulalternativer. Dette gjør til og med Toughbook-enhetene med de minste formfaktorene til mobile multifunksjonelle verktøy for utfordrende arbeidsforhold.

 

Driftssikkerhet/holdbarhet

Til og med de minste maskinene våre takler utfordringene ved feltarbeid i bilindustrien. Ta for eksempel Toughbooks ultramobile PC (UMPC) CF-U1. Enheten, som veier 1060 gram, tåler fall fra høyder på 120 cm. I tillegg er enkelte av modellene i samsvar med IP65 for motstandsdyktighet mot støv og fukt²

 

Ingen strømtilgang

Toughbook har et nyutviklet batteri og et spesialtilpasset strømstyringssystem. Dette gir opptil åtte timers driftstid på kun én opplading.

 

Tilkobling

Integrert WLAN og valgfri HSPA-modul gjør det mulig å utføre oppgaver som å bestille erstatningsdeler på nett uten nedetid, selv ved arbeid om bord i flyet.

 

Databeskyttelse

Toughbook har Recover Pro-beskyttelse og programvare til sikkerhetskopiering i tillegg til BIOS Kill, TPM og harddisklås, slik at dataene alltid er beskyttet.

 

Bærbarhet/mobilitet

Helsevesenet omfatter mange miljøer – noe som gjør mobilitet viktig. Små monterbare formfaktorer og unike utformingsegenskaper som f.eks. integrert håndtak, gjør at du kan ta med deg Toughbook overalt.

 

Hygiene

Vifteløs design og at modeller som CF-H2 tåler 42 ulike desinfiseringsmidler, samt overensstemmelse med EUs sikkerhetssertifiseringer for sykehus, gjør at Toughbook passer perfekt i miljøer der hygiene er viktig.

 

 
Alle arbeidsforhold, -tider og -tall som er kvotert er optimale eller ideelle nivåer og kan være ulike pga. av individuelle og lokale forhold.
¹ Testet av en nasjonalt uavhengig tredjeparts testlab ifølge MIL-STD-810G metode 516.6 prosedyre IV for falltest.
² Testet av et nasjonalt uavhengig tredjeparts testlab ifølge IEC 60529 del 13.4, 13.6, 14.2.5 og 14.3.